Skriv ut denne siden

Start & kontakt oss

nov 18, 2011

Komplett tank sortiment


 

Vi tilbyr en lang rekke produkter innen tanktilbehør og tanksystemer. Innen måling og varsling finnes et bredt spekter av nivåmålere, telleverk, peilestaver, overfyllingsvarsel, overfyllingsvern, nivåalarmer og lekkasjealarmer med mer.

 

Vi leverer nå ulike tanker for diesel og bensin. Enkeltvegget dieseltank i polyeten (PE) er vår aller rimeligste og enkleste stasjonære tankløsning for oppbevaring av diesel i tank over bakken. Dobbeltvegget dieseltank i polyeten (PE) er framtidens løsning for stasjonær tankløsning, marginalt dyrere for kunden. Tankene har følgende store fordeler som sikrer optimal dieselhygiene. Når det skal transporteres drivstoff i tanker over 450 liter (for diesel) og 333 liter (for bensin), er det krav om mobile tankløsninger som er godkjent i henhold til ADR/RID-regelverket. Vi har derfor enkeltveggete og dobbeltveggete ståltanker for dette formålet.

Produktspekteret er stort, ta kontaklt med oss for ytterligere informasjon eller du finner datablader og informasjon under anleggsmateriel på vår side  

Sjekk ut her !Neste side: Link side